Cafe de Posthoorn

Café De Posthoorn is een gezellig dorpscafé waar iedereen zich thuis moet voelen. Zowel voor een koffietje of een frisse pint bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak ook kennis met ons uitgebreid bieraanbod op fles. Dit alles kan u doen in ons mooi gerenoveerde café met respect voor het verleden en ons groot terras dat vlak naast de prachtige St. Salvatorkerk is gelegen.

Cafe de Posthoorn
Cafe de Posthoorn

Mogelijkheden

 • Maak reclame op ons tv- scherm.

  De gemiddelde vlaming besteedt veel tijd in de horeca. Een ideale kans dus om jouw bedrijf of event te promoten. Daarom geven wij jullie de kans om reclame te maken op ons tv-scherm. Verenigingen uit Meerle mogen hier gratis gebruik van maken. Contacteer ons voor de mogelijkheden van deze unieke kans.

  Contacteer ons
 • Een feestje in Café De Posthoorn?

  Ook is Café De Posthoorn een mooie plaats om kleine feestjes, receptie,... te geven. Dit is steeds mogelijk tijdens de openingsuren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over onze werking rond bovenstaande initiatieven.

  Contacteer ons
 • Organiseer je graag een optreden bij ons?

  Wenst u een optreden, tentoonstelling, workshop te geven in ons café? Daar staan wij steeds voor open. Contacteer ons en wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

  Contacteer ons

Drinken & Eten

Wenst u, alvorens dat u naar Café De Posthoorn komt, als eens te kijken wat ons aanbod is? Hieronder vindt u onze kaart.

Kaart Café De Posthoorn

Onze geschiedenis

De herberg en kruidenierswinkel

De herberg en kruidenierswinkel

Over de precieze geschiedenis van het pand is niet erg veel geweten. Het pand dateert uit ca. 1775. Het huidige grondplan en vormgeving van een renovatie zijn van ca. 1896. Wat geweten is, is dat het pand vroeger gebruikt werd als herberg, buurtwinkel en woongelegenheid onder de naam De Posthoorn.

Van herberg naar cafe

Nadien werden het café, de winkel en woongelegenheid samengevoegd tot 1 ruimte zoals je nu kan zien in ons café. Echter de naam is steeds gebleven. Afspanning De Posthoorn / Café De Posthoorn is en blijft een vaste waarde in het dorp Meerle.

Ons team

Zo is Café De Posthoorn uitgegroeid tot wat het vandaag is. Wij, Sieben en Diederik, doen er alles aan om u een aangename ervaring te geven in ons café zodat u zorgeloos kunt genieten van een koffie of een pint.

Ons team