• Pasen

    31/3 gesloten

Welkom in Café De Posthoorn

Café De Posthoorn is een gezellig dorpscafé waar iedereen zich thuis moet voelen. Zowel voor een koffietje of een frisse pint bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak ook kennis met ons uitgebreid bieraanbod op fles. Dit alles kan u doen in ons mooi gerenoveerde café met respect voor het verleden en ons groot terras dat vlak naast de prachtige St. Salvatorkerk is gelegen.

Hier inschrijven
Welkom in Café De Posthoorn

Welkom in Café De Posthoorn

Hier inschrijven

Meerle, ons dorp

Welkom in Meerle! Meerle is een landelijk dorp dat veel te bieden heeft. Naast dat Meerle rijk is aan tal van verenigingen kan je in ons dorp ook terecht voor verschillende activiteiten. Zo is Meerle en omstreken de ideale plek om te wandelen of te fietsen. Het is dan ook een mooie kans om eens langs het erfgoed te fietsen van Meerle. Zoals het recent gerenoveerde “Raadhuis”, de Heimeulen, onze kerk, domein Den Rooy of verschillende erfgoed dorpswoningen net zoals Café De Posthoorn.

Wij raden u dan ook aan om op onze website de fiets en wandelroutes eens te bekijken. Die brengen u op de mooiste plekjes in en rond Meerle zodat u niets hoeft te missen van ons prachtige dorp.

Ontdek meer Meerle, ons dorp
Het cafe

Het cafe

Openingsuren

MaandagGesloten
Dinsdag13u00-23u00
Woensdag13u00-23u00
Donderdag13u00-23u00
Vrijdag13u00-02u00
Zaterdag13u00-02u00
Zondag10u00-22u00